• Domov
  • prodaja
  • Postelja-pralni FSB postelja-stroj za otroke, za boy

Hitri ogled

10

prodaja

Postelja-pralni FSB postelja-stroj za otroke, za boy

€83.67

Oznake: kovanec denarnica usnje zip, polnilnik usb, c vklop / 2a, kabel samsung a6 svetlobe, blagovno znamko primeru alarma a94, kovanec torbici dekleta velike, burthday vintage obleko, blagovno znamko jopico ženske, primeru redmi 6a sivke, kabel konektorji 2 f 5.


  • SKU: d433

Uspešnice

Opis

Odlična otroška posteljica v obliki FSB stroj je zasnovan za tajne agente od 2 let.Za varnost otroka med igre in spanja, model je opremljen s strani vseh koncih so pokriti s PVC roba, ni ostri obraze in vogalov.Otroci obožujejo skakanje in metanje na postelj, saj je osnova je izdelana iz močnega lesene lats, da prenese obremenitve do 200 kg.

Majhne dimenzije postelje vam bo omogočilo, da označite v vsakem prostoru, brez motenje prostor, medtem ko se otrok ne bo tesno ali neprijetno leže, kot velikost postelje, Materialov pri izdelavi našega pohištva nujno opraviti skrbno nadzorovati varnost za zdravje otrok.Lep in jasen vzorec je okolju prijazen, saj je izdelan z UV tisk.

Sestavljanje modela je ni težko in traja zelo malo časa.Lahko pritegne otroka, da ta poklic, smo prepričani: to bo mu dodatni užitek.Navodila, kot tudi potrebne opreme in orodja, ki so vključeni.Obstaja možnost dodatnega nakupa vzmetnice, posteljno perilo, kot tudi osvetlitev in plastična kolesa, ki bodo dodali realizem stroja.

Na dno avtomobila lahko namestite LED osvetlitve od zadaj, v mraku, ki ga bodo ustvarili učinek dvignjenimi v zrak.Poleg tega smo ponudbo za nakup dodatnih plastična kolesa, posteljnina garniture, vzmetnice pokrov in ortopedske vzmetnice, ki zagotavlja pravilen položaj hrbtenice.

Prednosti:

1. udobje.Višina od tal do najvišje mesto v skladu z gost zahteve je 50 cm.To omogoča tudi majhnega otroka, da udobno vzpon in spust iz nje, brez tveganja, ki spadajo.Posebna oblika postelja vam omogoča, da enostavno sedi ali leži poleg odraslih, če otrok ne more spati.

2. varnost.Nima ostrih vogalov.Bortics omogočajo, da ne pade.Materiali, ki se uporabljajo v proizvodnji postelji, so okolju prijazna in varna za otroka.Safe UV črnila se uporablja.

3. univerzalnost.Postelja je namenjen za otroke od 1,5 do mladih mladostnikov (10-12 let).Super za tako fantje in dekleta.

4. okolja.Vsi materiali, ki se uporabljajo v proizvodnji, so popolnoma okolju prijazna in izpolnjujejo zahteve za proizvodnjo pohištva otrok, kar potrjuje potrebne dokumente.

5. zanesljivost.Ortopedskih baza je sestavljena iz 12 močno ukrivljen lesenih lat in posebej gori.Vse to vam omogoča, da prenese obremenitev najmanj 200 kg.

Značilnosti: Postelja Velikost: 170x75x50 (Dxšxv) cm Velikost ležišče: 160x70 (lxw) cm Obremenitev na posteljo: do 200 kg Material: LAMINIRAN IVERNE Materialno poslovanje: E1 emisijski razred LDSP, ki je v skladu z okoljskimi in zdravstvenimi standardi kakovosti.Otroška posteljica imeti ostrih kotov: vsi robovi so prekriti s PVC 1mm rob in varno za otroke Površina: Tiskanje Pokritost: neposredno tiskanje fotografij na iverne z varno ultravijolično črnila.Na edinstven 3D slika, da vsak jaslice je sestavljen ročno.Vsake jaslice, je, ki jih je izvajalec izključno in ročno.Vzmetnice: kupite ga posebej osnove vzmetnice: 12 močno ukrivljen lesenih lat in posebej gori.Vzdrži obremenitve najmanj 200 kg.Meja (limiter): Vključena

Skupščina: neodvisna, z podrobnih navodil za montažo.Vse pripomočke in orodja za montažo priložen.Povprečna zboru čas je 15 minut.Tovarniška garancija: 1 leto Pakiranje: gosto 3-slojni valoviti karton, zmanjšali verjetnost poškodb med prevozom.

Potrdilo o Skladnosti TR TS (EAS).GOST R ISO 9001-2015 (ISO 9001:2015).

Dodatni podatki

  • Blagovna Znamka: Drugo

Mnenja in ocene (0)

Podaj mnenje

12345

Pridružite Se Naše Novice